Assalammualaikum dan Salam Sejahtera.....

Ini adalah satu blog yang berkaitan dengan kehidupan, peluang pekerjaan,internet, politik, agama,masalah sosial, hiburan dan perkara-perkara yang sewaktu dengannya .Kebanyakkan artikel dan bahan-bahan dalam blog ini diambil daripada blog-blog sedia ada dan web-web yang berkaitan. Semoga anda semua suka melayari blog ini.. Sekian, terima kasih.
PEMBERITAHUAN : ARTIKEL DI BAWAH MUNGKIN MENGANDUNGI UNSUR-UNSUR IKLAN. ABAIKAN AJE IKLAN TERSEBUT JIKA TIDAK BERKENAN DENGANNYA. TERIMA KASIH KERANA SUDI MENJENGUK DAN MEMBACA BLOG INI. SOKONGAN ANDA AMAT DIHARGAI.

INFO MENARIK YANG ANDA INGIN BACA :

Jumaat, 2 Disember 2011

Saraan baru perkhidmatan awam - SBPA, Ada berita kurang best cikit untuk kakitangan awam???

Betul ke.. selepas pekeliling SBPA akan dikeluarkan tidak lama lagi..

ada berita kurang best untuk didengari oleh kakitangan awam

ialah perkhidmatan mereka akan ditamatkan awal

dan diberikan pampasan jika prestasi kurang memuaskan..

seperti proses pengurangan kakitangan yang dilakukan oleh

pihak swasta..

Tiada lagi tindakan tatatertib atau seumpamanya yang akan

dikenakan jika berlaku kesalahan kakitangan awam..

prestasi down.. berhati-hatilah anda..

betul tak berita ini tidak

dapat dipastikan lagi tapi ianya dirujuk

dari sumber ...

4 ulasan:

  1. Apa pulak kurang baiknya...elok la tu...aku pun penjawat awam gak...baru namanya profesional..penyokong PAS la yg ramai mcm ni..keje malas...mengutuk aje kejenya..gaji nak banyak..kalau time bonus diala yg memekak2...x bagi bising,dah bagi pun banyak bunyi lagi..gula2 la,rasuah politik la..tapi sapu jugak..meluat aku..

    BalasPadam
  2. setuju sangat, puak2 haram jadah tue memang xtau nak bersyukur...

    BalasPadam
  3. Askm, bagi aku ade kebaikannya. kalau xperform satu hal la, bagi yg ade banyak masalah disiplin dah tentunya banyak menyusahkan orang yg minat/bersungguh nak bekerja dan dah tentu rugi bayar gaji. gaji tu datang dari rakyat jugak.

    BalasPadam
  4. Ok apa. Tak lah nak simpan orang yang tak berdisiplin macam sekarang ni.

    BalasPadam

Macam-macam Tajuk Ada

1 USAHAWAN INTERNET, 1 AKAUN PAYPAL ( DAFTAR PERCUMA JE BEB - TERIMA BAYARAN DARI SELURUH DUNIA ) Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

Biz.

Ulamak Pas = Umno ( Melayu+Islam )

Ulamak Umno = Pas ( Melayu + Islam )

JOM!!! DAMAIKAN KERESAHAN HATI KITA DI SINI.......SELAMAT MENIKMATINYA..

Listen to Quran