Assalammualaikum dan Salam Sejahtera.....

Ini adalah satu blog yang berkaitan dengan kehidupan, peluang pekerjaan,internet, politik, agama,masalah sosial, hiburan dan perkara-perkara yang sewaktu dengannya .Kebanyakkan artikel dan bahan-bahan dalam blog ini diambil daripada blog-blog sedia ada dan web-web yang berkaitan. Semoga anda semua suka melayari blog ini.. Sekian, terima kasih.
PEMBERITAHUAN : ARTIKEL DI BAWAH MUNGKIN MENGANDUNGI UNSUR-UNSUR IKLAN. ABAIKAN AJE IKLAN TERSEBUT JIKA TIDAK BERKENAN DENGANNYA. TERIMA KASIH KERANA SUDI MENJENGUK DAN MEMBACA BLOG INI. SOKONGAN ANDA AMAT DIHARGAI.

INFO MENARIK YANG ANDA INGIN BACA :

Isnin, 4 April 2011

18SX (1) : Solat Hajat perdana pas telah dimakbulkan Oleh Allah.

Para penyokong pas..

bukalah mata anda luas-luas..

bukalah pintu hati anda..

































ANWAR SUDAH KANTOI !




Solat Hajat Perdana anda

di Stadium Melawati baru-baru nie

telah dimakbulkan oleh Allah SWT.  Takbir...

Allahuakbar, Allahukakbar, Allahukbar.

KLIK LINK INI...

untuk anda buat penilaian perut bucit ke..

badan sasa ke...

buatlah penilaian dengan seadil-adilnya...

Hentikanlah lakonan raja drama ini..

11 ulasan:

  1. dalam keadilan pemimpin yang bijak dah tinggalkan yang tinggal hanya yang bahalol2 belaka makin hari makain bertambah tolol lah dia nie di perbodoh bodohkan anwar ... betul kata awak anwar pandai ... tapi sayang seribu kali sayang anwar cuma pandai berbohong....Kesian kesian balaci2 anwar nie
    semakin hari semakin banyak pembohongan berlaku semua berpunca dari anwar Kesian pada para ilmuan pas terpaksa berbohong demi anwar dari nama nya pas kepada pasrah nak buat cam mana dah terlanjur mana leh gustan malu laaaa kenapa semua nie sebab anwar

    BalasPadam
  2. Ulamak pas berbohong ustaz pas berbohong ustazah pas berbohong ahli pas berbohong pengikut pas baca dah lihat dalam arus pedana dia berbohong .... nak tahu semua gara2 siapa ,, insan yang pernah satu masa dulu
    ahmad sabu pernah gelar pada tahun 1997 sebagai anwar aljuburi masa anwar jadi timbalan pendana menteri
    Dulu ahmad sabu kata anwar aljuburi tapi kenapa leh jadi bos dia sekarang malah terang2 berkibelatkan anwar

    BalasPadam
  3. sejarah dalam malaysia gmes book off rekod seorang yang pernah di gelar oleh diri sendiri sebagai aljuburi telah menjadi imam solat hajat untuk dirinya sendiri kerana dah banyak berbohong
    ulama2 pas yang kata dulu anwar aljuburi berimamkan aljuburi untuk menbuat solat hajat kerana aljuburi sudah banyak berbohong .. pelik tak
    mcm tak percaya kan ... nie boleh tambah jadi 8 benda ajaib di dunia kah kah kah kah

    BalasPadam
  4. SALAM UNTUK AHLI PAS.....
    RENUNGI SEJENAK...APAKAH AKU DIPIHAK YANG BENAR?
    APAKAH AKU SANGGUP BERMUSUHAN SESAMA ISLAM KERANA POLITIK?
    APAKAH PERJUANGAN AKU DALAM PAS, BETUL BETUL UNTUK MENEGAKKAN ISLAM?
    ADAKAH AKU TIDAK BOLEH BERFIKIR....
    SIAPAKAH YANG HARUS AKU PILIH...... PILIHLAH YG TERBAIK DEMI GENERASI ANAK2 CUCU CICIT KITA..... ALLAHUAKBAR..

    BalasPadam
  5. harap dapatlah dijadikan program bulanan agar Ahli PAS yg tak berdosa dan bersih hati dibebaskan dari sihir tok guru x2 yg telah menyihir minda mereka agar tunduk dan taksub pada mereka....

    Saperti Ayah Pin dan Kumpulan Ajaran Sesat yg lain..pengikut mereka telah di matikan minda....

    Na'uzubillah... sayangilah Nabi SAW... dan amalkan pesannya Umah Umah Umah...jgn berpecah ..

    Hperancis

    BalasPadam
  6. ko ni main cakap ja...mana iman kau,kauu ni ulama ke....ko pun x sempurna,nak cakap oraqng baik baik yg amalannya x nampak,berbanding dengan pemimpin yang menunjuk2

    BalasPadam
  7. "ko ni main cakap ja...mana iman kau,kauu ni ulama ke....ko pun x sempurna,nak cakap oraqng baik baik yg amalannya x nampak,berbanding dengan pemimpin yang menunjuk2" <- Booooooooooooooooo!!! Hahahahaha! Ah engkau,kena pemimpin PR,terus jadi baik.Kena pemimpin BN,jatuh habis serban mengutuk.Habis gugur janggut maki hamun.Boleh blah la.

    BalasPadam
  8. iman ku masih ada dan tau memikir dengan baik tampa menjadi tunggangan mana2 pemimpin.kalau takda angin masakan pohon bergoyang.sekali mungkin fitnah tetapi kalau dah berkali kali kena lah fikir dengan akal yang waras.

    BalasPadam
  9. ASSALAAMUALAIKUM AHLI-AHLI PAS....
    APAKAH DENGAN MENJADI AHLI PAS NIK AZIZ BENAR-BENAR BOLEH MENJAMIN ANDA SEMUA MASUK SYURGA?
    YANG JELAS KINI DUNIA PAS SUDAH BERADA DIDALAM NERAKA KERANA DIHUDUD OLEH DAP CELAKA DAN DISUNTUT OLEH PKR KURANG AJAR TERLEBIH AJAR DAN TAK BOLEH DIAJAR

    BalasPadam
  10. Asalkan Bukan Umno....ABU...

    BalasPadam
  11. ABU sokong kafir DAp...
    katakan ya pada DAp..
    kafir sahabat ku...
    kafir DAP buleh tolong org islam berjaya dunia akhirat....

    BalasPadam

Macam-macam Tajuk Ada

1 USAHAWAN INTERNET, 1 AKAUN PAYPAL ( DAFTAR PERCUMA JE BEB - TERIMA BAYARAN DARI SELURUH DUNIA ) Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

Biz.

Ulamak Pas = Umno ( Melayu+Islam )

Ulamak Umno = Pas ( Melayu + Islam )

JOM!!! DAMAIKAN KERESAHAN HATI KITA DI SINI.......SELAMAT MENIKMATINYA..

Listen to Quran
Loading...