Assalammualaikum dan Salam Sejahtera.....

Ini adalah satu blog yang berkaitan dengan kehidupan, peluang pekerjaan,internet, politik, agama,masalah sosial, hiburan dan perkara-perkara yang sewaktu dengannya .Kebanyakkan artikel dan bahan-bahan dalam blog ini diambil daripada blog-blog sedia ada dan web-web yang berkaitan. Semoga anda semua suka melayari blog ini.. Sekian, terima kasih.
PEMBERITAHUAN : ARTIKEL DI BAWAH MUNGKIN MENGANDUNGI UNSUR-UNSUR IKLAN. ABAIKAN AJE IKLAN TERSEBUT JIKA TIDAK BERKENAN DENGANNYA. TERIMA KASIH KERANA SUDI MENJENGUK DAN MEMBACA BLOG INI. SOKONGAN ANDA AMAT DIHARGAI.

INFO MENARIK YANG ANDA INGIN BACA :

Ahad, 27 November 2011

Hot news : Rakan pengacara mahu saman pelawak ini??

Ribut takda..

petir takda..

tiba-tiba

rakan pengacara

kepada satu program

yang gemilang baru-baru

ini mahu menyaman rakan

pengacara itu setelah

tersinggung dengan kata-kata

pelawak itu..

Apakah sebenarnya terjadi..

kita iuti kisah saman ini

di

1 ulasan:

  1. Aisey men itu macam pun mau saman ka? itu rancangan sudah abis ma..apa mau saman lagi, itu ogy tak boleh pikir orang pikir apa yang dia fikir.. ala nama pun bergurau je kan...lagi terok di di rendahkan dalam filem ali setan dulu..he he relax kak ogy banyak beristigfar....takkan nak pecahkan lagi persaudaraan orang melayu ni....

    BalasPadam

Macam-macam Tajuk Ada

1 USAHAWAN INTERNET, 1 AKAUN PAYPAL ( DAFTAR PERCUMA JE BEB - TERIMA BAYARAN DARI SELURUH DUNIA ) Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

Biz.

Ulamak Pas = Umno ( Melayu+Islam )

Ulamak Umno = Pas ( Melayu + Islam )

JOM!!! DAMAIKAN KERESAHAN HATI KITA DI SINI.......SELAMAT MENIKMATINYA..

Listen to Quran