Assalammualaikum dan Salam Sejahtera.....

Ini adalah satu blog yang berkaitan dengan kehidupan, peluang pekerjaan,internet, politik, agama,masalah sosial, hiburan dan perkara-perkara yang sewaktu dengannya .Kebanyakkan artikel dan bahan-bahan dalam blog ini diambil daripada blog-blog sedia ada dan web-web yang berkaitan. Semoga anda semua suka melayari blog ini.. Sekian, terima kasih.
PEMBERITAHUAN : ARTIKEL DI BAWAH MUNGKIN MENGANDUNGI UNSUR-UNSUR IKLAN. ABAIKAN AJE IKLAN TERSEBUT JIKA TIDAK BERKENAN DENGANNYA. TERIMA KASIH KERANA SUDI MENJENGUK DAN MEMBACA BLOG INI. SOKONGAN ANDA AMAT DIHARGAI.

INFO MENARIK YANG ANDA INGIN BACA :

Ahad, 16 Oktober 2011

Ya Allah.. Indahnya syurga DuniaMu Ini. (Bergambar)

Tak puas mata memandang melihat

 keindahan kota suci mekah..

terutamanya gambar Kaabah

yang di lihat dari atas ini..
Lagi koleksi gambar Kaabah

yang indah menawan

ada

1 ulasan:

  1. Assalamualaikum, tapi aku tak berapa setuju dgn bangunan2 pencakar langit tu, teringat peringatan Baginda Rasulullah SAW. Bertepatan dgn hadis Baginda SAW dalam hadith Jibril a.s yang masyhur apabila Rasulullah s.a.w ditanya tentang tanda-tanda kiamat, baginda menjawab : "Seorang hamba perempuan melahirkan tuannya dan orang yang bertelanjang, berkaki ayam, pengembala kambing berlumba-lumba dalam membina bangunan yang tinggi". (Riwayat Muslim)

    BalasPadam

Macam-macam Tajuk Ada

1 USAHAWAN INTERNET, 1 AKAUN PAYPAL ( DAFTAR PERCUMA JE BEB - TERIMA BAYARAN DARI SELURUH DUNIA ) Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

Biz.

Ulamak Pas = Umno ( Melayu+Islam )

Ulamak Umno = Pas ( Melayu + Islam )

JOM!!! DAMAIKAN KERESAHAN HATI KITA DI SINI.......SELAMAT MENIKMATINYA..

Listen to Quran