Assalammualaikum dan Salam Sejahtera.....

Ini adalah satu blog yang berkaitan dengan kehidupan, peluang pekerjaan,internet, politik, agama,masalah sosial, hiburan dan perkara-perkara yang sewaktu dengannya .Kebanyakkan artikel dan bahan-bahan dalam blog ini diambil daripada blog-blog sedia ada dan web-web yang berkaitan. Semoga anda semua suka melayari blog ini.. Sekian, terima kasih.
PEMBERITAHUAN : ARTIKEL DI BAWAH MUNGKIN MENGANDUNGI UNSUR-UNSUR IKLAN. ABAIKAN AJE IKLAN TERSEBUT JIKA TIDAK BERKENAN DENGANNYA. TERIMA KASIH KERANA SUDI MENJENGUK DAN MEMBACA BLOG INI. SOKONGAN ANDA AMAT DIHARGAI.

INFO MENARIK YANG ANDA INGIN BACA :

Rabu, 12 Oktober 2011

Surat Terbuka Untuk PM ; Anda orang PR ke.. BN ke.. Patut baca sama..

Mmmmm... Surat terbuka

yang santai dan paling

bernas dikeluarkan...

Apa tunggu lagi..

Jom baca disini

apa maksud tersurat

dan tersirat didalam

1 ulasan:

  1. Perkara sebegini telah menjadi duri dalam daging kerna ramai jadi gunting dalam lipatan dan musuh dalam selimut,nak tunggu selimut puteh aja orang Melayu nak di bungkuskan oleh cina kapir harbi.Nasib orang melayu yang malu mengakui melayu bila berkuasa!!!!.Tangan di hulur untuk perpaduan melayu tak hingin menyapa.Demi undi cina semua di gadaikan melayu di biarkan sepuloh sen pergi main jauh jauh.

    Pendek cerita semua BODOH baik kerajaan atau Pembangkang.Bila semua jadi habu baru nak menangis air mata darah.tenguk negara negara arab apa jadi selepas ketua mereka di gulingkan Adakah Aman??????

    BalasPadam

Macam-macam Tajuk Ada

1 USAHAWAN INTERNET, 1 AKAUN PAYPAL ( DAFTAR PERCUMA JE BEB - TERIMA BAYARAN DARI SELURUH DUNIA ) Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

Biz.

Ulamak Pas = Umno ( Melayu+Islam )

Ulamak Umno = Pas ( Melayu + Islam )

JOM!!! DAMAIKAN KERESAHAN HATI KITA DI SINI.......SELAMAT MENIKMATINYA..

Listen to Quran