Assalammualaikum dan Salam Sejahtera.....

Ini adalah satu blog yang berkaitan dengan kehidupan, peluang pekerjaan,internet, politik, agama,masalah sosial, hiburan dan perkara-perkara yang sewaktu dengannya .Kebanyakkan artikel dan bahan-bahan dalam blog ini diambil daripada blog-blog sedia ada dan web-web yang berkaitan. Semoga anda semua suka melayari blog ini.. Sekian, terima kasih.
PEMBERITAHUAN : ARTIKEL DI BAWAH MUNGKIN MENGANDUNGI UNSUR-UNSUR IKLAN. ABAIKAN AJE IKLAN TERSEBUT JIKA TIDAK BERKENAN DENGANNYA. TERIMA KASIH KERANA SUDI MENJENGUK DAN MEMBACA BLOG INI. SOKONGAN ANDA AMAT DIHARGAI.

INFO MENARIK YANG ANDA INGIN BACA :

Jumaat, 29 Julai 2011

Kecoh Seorang Pelancong Asing di ambil tindakan Tegas oleh penguatkuasa Malaysia.

Baru-baru ini seorang pelancong asing telah

diambil tindakan tegas oleh pihak penguatkuasa

negara kita kerana pelancong tersebut telah

melanggar undang2 yang berkaitan seorang pelancong.

Undang-undang apakah yang telah dilanggari oleh pelancong

tersebut??? Jom kita mentelaah

untuk mengetahui kisah sebenar-benarnya yang

berkaitan dengan Pelancong terbabit..

2 ulasan:

  1. Ramai dah tahu hal ini..kalau masuk sebagai pelancong, melancong jer lah..ni nak campur hal politik dalaman negara..

    Aku paling benci ada orang luar masuk campur hal2 dalaman negara..macam jual negara la...

    BalasPadam
  2. semoga orang ramai diluar sana pun mempunyai pandangan yang sama seperti hafiz.. nak melancong buatlah cara nak melancong, ni duk jaja cerita yang entah ape-ape entah.....

    BalasPadam

Macam-macam Tajuk Ada

1 USAHAWAN INTERNET, 1 AKAUN PAYPAL ( DAFTAR PERCUMA JE BEB - TERIMA BAYARAN DARI SELURUH DUNIA ) Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

Biz.

Ulamak Pas = Umno ( Melayu+Islam )

Ulamak Umno = Pas ( Melayu + Islam )

JOM!!! DAMAIKAN KERESAHAN HATI KITA DI SINI.......SELAMAT MENIKMATINYA..

Listen to Quran