Assalammualaikum dan Salam Sejahtera.....

Ini adalah satu blog yang berkaitan dengan kehidupan, peluang pekerjaan,internet, politik, agama,masalah sosial, hiburan dan perkara-perkara yang sewaktu dengannya .Kebanyakkan artikel dan bahan-bahan dalam blog ini diambil daripada blog-blog sedia ada dan web-web yang berkaitan. Semoga anda semua suka melayari blog ini.. Sekian, terima kasih.
PEMBERITAHUAN : ARTIKEL DI BAWAH MUNGKIN MENGANDUNGI UNSUR-UNSUR IKLAN. ABAIKAN AJE IKLAN TERSEBUT JIKA TIDAK BERKENAN DENGANNYA. TERIMA KASIH KERANA SUDI MENJENGUK DAN MEMBACA BLOG INI. SOKONGAN ANDA AMAT DIHARGAI.

INFO MENARIK YANG ANDA INGIN BACA :

Ahad, 10 April 2011

Sekeping gambar.. Seribu Makna..

 

SEMUA PENGUNJUNG, MOHON KLIK SATU KALI.













Blogger PR dan penyokong pas jangan jeles ya...

Tok guru Nik Aziz akan menyertai Umno dan BN

tidak lama lagi..

Bibit-bibit penyatuan dah Mula terpancar..

Walaupun dalam keadaan Malu-malu..

Tok guru dah mula menyokong Gagasan 1 Malaysia..

Tengok perbezaan jari yang digunakan oleh dato Nan

dan Jari yang digunakan oleh Tok Guru..





























Yang seterusnya kita perhatikan vest yang dipakai oleh tok guru tertera ape???

 ya betul.. 1 Malaysia.. dan ECER..

Cayalah tok guru..

Penyokong No. 1 Gagasan Dato' Najib

dari kalangan pihak pembangkang..

dan sentiasa menjadi orang kanan Dato' Najib...

































Sumber foto : alif ba ta

6 ulasan:

  1. betike tuan guru nik aziz pakai baju 1 malaysia?
    atau gamabr tu dah disuperimpose?
    guano tok guru?
    betulkan tok guru gambar tu telah di superimpose?
    cakaplah betul tok guru.

    BalasPadam
  2. juak juak Pas pasti meroyan gambar sperimpose,kandid,double dsbnya.yang pasri dia thumb up dengan lky singapork

    BalasPadam
  3. tak boleh ka tok guru berbaik dgn najib..? depa cuma berbeza ideologi politik la.
    klu dgn yahudi israel pon blh ambik jd penasihat, takkn dgn ulama tak mau kot..

    BalasPadam
  4. tuan guru telah dikonspirasikan oleh juak2 bn sehingga tertipu memakai baju 1 malaysia.
    bang nuar tak nnak buat pc ke pasal tuan guru ni.

    konspirasike
    bomohke
    pukauke
    rasuahke
    iti bukan poknik ke (sbb poknik tak setua itu)
    dah nyanyokke
    komenlah nuar

    BalasPadam
  5. TGNA tak bising pun pasal 1Malaysia
    tapi penyokong lebih2
    macam mana tuh?

    hehehe

    BalasPadam
  6. pencacai pencacai pakatan haram ni semua memang lebih sudu dari garpu dan lebih gincu dari bibir, macam macam lah superimpose lah bukan little nicky lah gambar tu. Heran aku bila lah sampai masa pencacai ni semua nak buka mata yang little nicky pun dah mula fed up dengan anu liwat tu yang bila tanya pasal jam omega dia meroyan satu badan. Terlampau banyak sangat makan teloq omega kot yang kalau di tanya tentang jam omega pun asyik nak divert issue tapi handal dia macam mana pun berceramah selagi DNA tak nak bagi, tak payah lah nak jadi ayam jantan wahai anu liwat. Pada aku dia memang kecut teloq omega kalau diajukan soalan tentang jam omega.

    BalasPadam

Macam-macam Tajuk Ada

1 USAHAWAN INTERNET, 1 AKAUN PAYPAL ( DAFTAR PERCUMA JE BEB - TERIMA BAYARAN DARI SELURUH DUNIA ) Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

Biz.

Ulamak Pas = Umno ( Melayu+Islam )

Ulamak Umno = Pas ( Melayu + Islam )

JOM!!! DAMAIKAN KERESAHAN HATI KITA DI SINI.......SELAMAT MENIKMATINYA..

Listen to Quran