Assalammualaikum dan Salam Sejahtera.....

Ini adalah satu blog yang berkaitan dengan kehidupan, peluang pekerjaan,internet, politik, agama,masalah sosial, hiburan dan perkara-perkara yang sewaktu dengannya .Kebanyakkan artikel dan bahan-bahan dalam blog ini diambil daripada blog-blog sedia ada dan web-web yang berkaitan. Semoga anda semua suka melayari blog ini.. Sekian, terima kasih.
PEMBERITAHUAN : ARTIKEL DI BAWAH MUNGKIN MENGANDUNGI UNSUR-UNSUR IKLAN. ABAIKAN AJE IKLAN TERSEBUT JIKA TIDAK BERKENAN DENGANNYA. TERIMA KASIH KERANA SUDI MENJENGUK DAN MEMBACA BLOG INI. SOKONGAN ANDA AMAT DIHARGAI.

INFO MENARIK YANG ANDA INGIN BACA :

Ahad, 13 Mac 2011

Selamat Tinggal FREEHAIR, semoga ramai lagi artis menjejakimu...

Syukur.. makin cantik awek nie bila bertudung... Semoga berterusan dengan imej macam nie..

Semoga saudari akan menjadi idola remaja perempuan masa kini...

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Tahniah kepada Irma Hasmie sekiranya apa yang ditulis di dalam Pancaindera hari ini adalah benar. Khabarnya selepas pulang daripada umrah baru-baru ini, Irma Hasmie telah mengambil keputusan untuk bertudung. Satu penghijrahan yang sangat bagus dan pastinya sangat disokong oleh peminat-peminat Irma Hasmie. Bak kata Wardina di bawah, confirm makin ramai ibu-ibu nak buat Irma jadi calon menantu. Tak gitu?
gambar irma hasmie bertudung
Semoga dengan perubahan ini akan bertambah-tambah murah rezeki Irma Hasmie. Dan yang pastinya bila melihat gambar Irma Hasmie bertudung di atas, nampak sangat berseri dan makin cun pulak. Tak gitu? Sila ke Facebook Irma Hasmie untuk mengucapkan tahniah kepadanya.copy paste daripada:
http://beautifulnara.com/tahniahirma-hasmie-kini-sudah-bertudung/

3 ulasan:

  1. x payah nak ucap tahniah..itu bukan tudung tapi selubung..nampak dada & rambut...lain kali kena kemas sikit baru boleh kata bertudung/hijab!!

    BalasPadam
  2. irma i makin sayang kat U. cuba dari dulu penampilan u camne terang2 i dah pinang U

    BalasPadam

Macam-macam Tajuk Ada

1 USAHAWAN INTERNET, 1 AKAUN PAYPAL ( DAFTAR PERCUMA JE BEB - TERIMA BAYARAN DARI SELURUH DUNIA ) Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

Biz.

Ulamak Pas = Umno ( Melayu+Islam )

Ulamak Umno = Pas ( Melayu + Islam )

JOM!!! DAMAIKAN KERESAHAN HATI KITA DI SINI.......SELAMAT MENIKMATINYA..

Listen to Quran