Assalammualaikum dan Salam Sejahtera.....

Ini adalah satu blog yang berkaitan dengan kehidupan, peluang pekerjaan,internet, politik, agama,masalah sosial, hiburan dan perkara-perkara yang sewaktu dengannya .Kebanyakkan artikel dan bahan-bahan dalam blog ini diambil daripada blog-blog sedia ada dan web-web yang berkaitan. Semoga anda semua suka melayari blog ini.. Sekian, terima kasih.
PEMBERITAHUAN : ARTIKEL DI BAWAH MUNGKIN MENGANDUNGI UNSUR-UNSUR IKLAN. ABAIKAN AJE IKLAN TERSEBUT JIKA TIDAK BERKENAN DENGANNYA. TERIMA KASIH KERANA SUDI MENJENGUK DAN MEMBACA BLOG INI. SOKONGAN ANDA AMAT DIHARGAI.

INFO MENARIK YANG ANDA INGIN BACA :

Khamis, 3 Mac 2011

Mereka ni pun Inginkan Syurga jugak di Akhirat Kelak,,,

Mereka telah berubah..

Daripada kehidupan sosial

kepada kehidupan beragama..

Tapi tak perlulah sampai Tahap BERPOLITIK....












Artis-artis berimej islamik...

Iwan - Dangdut




Amy search







Azmil mustafa



Melissa




Izam EYE






Noor Kumalasari





Ogy




Sheila Rusli


Safura





Rahimah rahim








Aishah






Erma Fatima


8 ulasan:

  1. dr sam bro.... nko lupo ke

    BalasPadam
  2. Bro,
    Yg latest ni lain seket. Dia ikhlas sampai siap buat announcement live lagi tu....muahahaha. Kalau dia tak ikhlas mesti dia senyap2 je cam yg lain2 kat atas tu.....tak gitu bro?

    BalasPadam
  3. ya.... betul...ana bersetuju sama anta lah...

    anak-anak dia ada masalah..

    dia nak salahkan kerajaanla...

    teruk betulkan..

    anak sendiri.. pandai2 ah didik anak...

    BalasPadam
  4. tuuuu yang aku nak dengar tu............anak sendiri kitela yg corakkan , bukan kerajaan la ngok.......... sape suruh pegi sana pegi sini cari rezeki sampai lupe tanggungjawab kat umah...lepas tu nak salahkan orang lain pulak .. dah dah pulangkan balik bayaran royalti dulu dulu tu kan haram tu......

    BalasPadam
  5. dah masuk islam ..alhmadulillah

    BalasPadam
  6. NUN SAMUDERA.3 Mac 2011 2:31 PTG

    Bob,
    Aku kawan kau. Aku setuju kau dah bertaubat.Alhamdulillah...
    Apabila kau hebohkan satu malaysia.....maknanya RIAK.
    Kau faham tak makna RIAK?
    Tanya orang PAS apa hukumnya kalau seseorang itu RIAK?

    BalasPadam
  7. Politik ialah sebahagian dari islam beb...kalau pisahkan dua tu...jawabnyer sekular lar....hiii ibu bapa tak ajar ke masa kecik-kecik dulu....?????tanya yusuf qaradrawi nuh???Macam mana nak tegak islam kalau x der politik!!!tgk skang malaysia dah rosak...anak-anak muda berpeleseran....pergi clubbing pd usia 16 tahun???ini kerja sekular lar beb cam kat turki tu...

    BalasPadam
  8. elok lah org dah berubah ke jalan Allah.yg tak berubah tu korang tak kutuk.mmg salah kerajaan la menghalalkan aper yg haram.

    BalasPadam

Macam-macam Tajuk Ada

1 USAHAWAN INTERNET, 1 AKAUN PAYPAL ( DAFTAR PERCUMA JE BEB - TERIMA BAYARAN DARI SELURUH DUNIA ) Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

Biz.

Ulamak Pas = Umno ( Melayu+Islam )

Ulamak Umno = Pas ( Melayu + Islam )

JOM!!! DAMAIKAN KERESAHAN HATI KITA DI SINI.......SELAMAT MENIKMATINYA..

Listen to Quran