Assalammualaikum dan Salam Sejahtera.....

Ini adalah satu blog yang berkaitan dengan kehidupan, peluang pekerjaan,internet, politik, agama,masalah sosial, hiburan dan perkara-perkara yang sewaktu dengannya .Kebanyakkan artikel dan bahan-bahan dalam blog ini diambil daripada blog-blog sedia ada dan web-web yang berkaitan. Semoga anda semua suka melayari blog ini.. Sekian, terima kasih.
PEMBERITAHUAN : ARTIKEL DI BAWAH MUNGKIN MENGANDUNGI UNSUR-UNSUR IKLAN. ABAIKAN AJE IKLAN TERSEBUT JIKA TIDAK BERKENAN DENGANNYA. TERIMA KASIH KERANA SUDI MENJENGUK DAN MEMBACA BLOG INI. SOKONGAN ANDA AMAT DIHARGAI.

INFO MENARIK YANG ANDA INGIN BACA :

Khamis, 24 Mac 2011

Elizabeth meninggal dunia akibat sakit jantung..


Elizabeth Taylor meninggal dunia awal pagi Rabu tadi. Beliau berusia 79 tahun.

Dua bulan lepas, Elizabeth telah dimasukkan ke Pusat Perubatan Cedars-Sinai, Los Angeles, dimana dia dirawat untuk masalah jantung.

Dalam satu kenyataan yang dikeluarkan oleh anaknya, Michael Wilding katanya, "Ibu saya seorang wanita yang menakjubkan.
"Walaupun pemergiannya satu tamparan hebat buat kami semua yang menyayanginya, kami akan sentiasa diinspirasikan oleh sumbangannya - karyanya dalam filem, kejayaannya sebagai seorang usahawan dan keberaniannya dalam memperjuangkan isu HIV dan AIDS.

"Legasinya tidak akan pudar, semangatnya akan sentiasa bersama kami dan kasih sayangnya akan terus berada di dalam hati kita."

Elizabeth pernah memenangi anugerah Oscar sebanyak dua kali untuk wataknya dalam filem 'Who's Afraid of Virginia Woolf' dan 'Butterfield 8'.  Dia juga pernah berkahwin sebanyak lapan kali kepada tujuh lelaki berbeza.

Sumber: Bang Media & gua.com

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Macam-macam Tajuk Ada

1 USAHAWAN INTERNET, 1 AKAUN PAYPAL ( DAFTAR PERCUMA JE BEB - TERIMA BAYARAN DARI SELURUH DUNIA ) Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

Biz.

Ulamak Pas = Umno ( Melayu+Islam )

Ulamak Umno = Pas ( Melayu + Islam )

JOM!!! DAMAIKAN KERESAHAN HATI KITA DI SINI.......SELAMAT MENIKMATINYA..

Listen to Quran