Assalammualaikum dan Salam Sejahtera.....

Ini adalah satu blog yang berkaitan dengan kehidupan, peluang pekerjaan,internet, politik, agama,masalah sosial, hiburan dan perkara-perkara yang sewaktu dengannya .Kebanyakkan artikel dan bahan-bahan dalam blog ini diambil daripada blog-blog sedia ada dan web-web yang berkaitan. Semoga anda semua suka melayari blog ini.. Sekian, terima kasih.
PEMBERITAHUAN : ARTIKEL DI BAWAH MUNGKIN MENGANDUNGI UNSUR-UNSUR IKLAN. ABAIKAN AJE IKLAN TERSEBUT JIKA TIDAK BERKENAN DENGANNYA. TERIMA KASIH KERANA SUDI MENJENGUK DAN MEMBACA BLOG INI. SOKONGAN ANDA AMAT DIHARGAI.

INFO MENARIK YANG ANDA INGIN BACA :

Ahad, 13 Februari 2011

Kalu semua budak2 pas ada pikiran macam nie.. Kan bagussssss... Aman Malaysia.P/s   :   Anda suka dengan blog ini ??  Tolong undi yea mana2 nombor...

UNDI 1

UNDI 2

UNDI 3

BERMINAT SAMA?  UNDI 4


APABILA PEMUDA PAS MENGHARAPKAN DAP KALAH DALAM PRU13.Dalam banyak-banyak isu, hamba hendak ketengahkan isu ini. Bukan takat ketengah, tetapi hendak hentam cukup-cukup. Isu apa yang hendak dihentam cukup-cukup? Sudah pasti isu valentine.

Ada ka patut, ada golongan bukan Islam, hendak sibuk-sibuk tidak membenarkan satu kumpulan Islam hendak melaksanakan amal ma'ruf, nahi mungkar pada hari menyuruh umat manusia bercinta-cinta dengan bukan mahram. Memang cap ayam betul.
Ustaz Nasaruddin, dengan penuh ikhlas dan penuh tawaduk hendak melaksanakan program mencegah umat Islam dari membuat perkara maksiat, ada pula rakan dan lawan hendak mengutuk dan menghalangnya. Pemuda PAS hendak mencegah zina, arak dan pergaulan bebas, tetapi cap ayam DAP dan Gerakan mengutuknya pula.

Inilah dia golongan yang memang mengamalkan politik sekularisme, memisahkan agama dari politik. Kerana apa hamba kata begitu, kerana hamba penuh yakin, pihak DAP berkata begitu kerana takut pengundi muda yang menyokong PR yang suka dengan perkara hedodisme ini, tidak mengundi DAP.

Seterusnya

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Macam-macam Tajuk Ada

1 USAHAWAN INTERNET, 1 AKAUN PAYPAL ( DAFTAR PERCUMA JE BEB - TERIMA BAYARAN DARI SELURUH DUNIA ) Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

Biz.

Ulamak Pas = Umno ( Melayu+Islam )

Ulamak Umno = Pas ( Melayu + Islam )

JOM!!! DAMAIKAN KERESAHAN HATI KITA DI SINI.......SELAMAT MENIKMATINYA..

Listen to Quran