Assalammualaikum dan Salam Sejahtera.....

Ini adalah satu blog yang berkaitan dengan kehidupan, peluang pekerjaan,internet, politik, agama,masalah sosial, hiburan dan perkara-perkara yang sewaktu dengannya .Kebanyakkan artikel dan bahan-bahan dalam blog ini diambil daripada blog-blog sedia ada dan web-web yang berkaitan. Semoga anda semua suka melayari blog ini.. Sekian, terima kasih.
PEMBERITAHUAN : ARTIKEL DI BAWAH MUNGKIN MENGANDUNGI UNSUR-UNSUR IKLAN. ABAIKAN AJE IKLAN TERSEBUT JIKA TIDAK BERKENAN DENGANNYA. TERIMA KASIH KERANA SUDI MENJENGUK DAN MEMBACA BLOG INI. SOKONGAN ANDA AMAT DIHARGAI.

INFO MENARIK YANG ANDA INGIN BACA :

Khamis, 10 Februari 2011

(BERGAMBAR) Wahai puak-puak pembangkang!! Berhentilah memburuk-burukkan Kerajaan, Belajarlah Bersyukur. (Part 3)

Operasi Piramid ( Laporan Bergambar )

Sumber Foto : Medan Info Kita

Part 1 - Di Mesir / Jeddah.

Part 2 - Dalam Perjalanan Balik Ke Malaysia
Part 3 - Selamat sampai di Malaysia.
1 ulasan:

  1. Kalau kerajaan sekarang boleh mentadbir negara dengan baik mengapa perlu memburuk kerajaan. Pembangkang sepatutnya mencari jalan dengan memberi idea yang baik untuk memajukan negara barulah sekalian rakyat memangdang tinggi tahap kecekapan yang ada pada Pembangkang.Tetapi masa kini Pembangkang tidak menunjukan apa apa kebolehan yang mereka tahu hanya mengkritik dan mencari kesilapan kerajaan Pusat tak sama saperti Pembangkang diluar negara.Pada saya tahap saperti ini sesiapa juga boleh menjadi Pembangkang. Dari cakap orang orang atas pagar mereka amat tidak berpuas hati dgn tahap mencapai Pembangkang pada masa kini Saya rasa yakin rakyat akan balik menyokong kerajaan pada PRU13 inshaallah

    BalasPadam

Macam-macam Tajuk Ada

1 USAHAWAN INTERNET, 1 AKAUN PAYPAL ( DAFTAR PERCUMA JE BEB - TERIMA BAYARAN DARI SELURUH DUNIA ) Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

Biz.

Ulamak Pas = Umno ( Melayu+Islam )

Ulamak Umno = Pas ( Melayu + Islam )

JOM!!! DAMAIKAN KERESAHAN HATI KITA DI SINI.......SELAMAT MENIKMATINYA..

Listen to Quran