Assalammualaikum dan Salam Sejahtera.....

Ini adalah satu blog yang berkaitan dengan kehidupan, peluang pekerjaan,internet, politik, agama,masalah sosial, hiburan dan perkara-perkara yang sewaktu dengannya .Kebanyakkan artikel dan bahan-bahan dalam blog ini diambil daripada blog-blog sedia ada dan web-web yang berkaitan. Semoga anda semua suka melayari blog ini.. Sekian, terima kasih.
PEMBERITAHUAN : ARTIKEL DI BAWAH MUNGKIN MENGANDUNGI UNSUR-UNSUR IKLAN. ABAIKAN AJE IKLAN TERSEBUT JIKA TIDAK BERKENAN DENGANNYA. TERIMA KASIH KERANA SUDI MENJENGUK DAN MEMBACA BLOG INI. SOKONGAN ANDA AMAT DIHARGAI.

INFO MENARIK YANG ANDA INGIN BACA :

Isnin, 7 Februari 2011

Benarkah Paris Hilton memeluk Islam..???

Adakah anda percaya Paris Hilton Dah memeluk Agama Islam.

Sebelum kita menyiasat lebih mendalam tentang berita keislaman

paris, mari kita layan dulu gambar Paris Hilton Bertudung nie..

Ayu gitu... Tergugat pak-pak lebai PAS Pis Pus...



Ape macam pak lebai pas.. takda ke yang berniat nak abil Paris nie sebagai isteri ke 2,3 atau 4.

Untuk keterangan lanjut tentang berita nie..

Jom kita layan ianya di sini dan situ.

3 ulasan:

  1. Tujuan Paris Hilton nak masuk Islam ialah supaya dosa2nya diampunkan oleh Tuhan melalui Nik Aziz!

    BalasPadam
  2. ha ha ah aha betul tuh, kalau nak masuk syurga jumpa nik ajis saja...boleh pilih2 lak nak masuk mcm mana...nak bilik mana...berapa bidadari mau...nik ajis kan penjaga syurga...kalau sapa2 yg berdosa pun boleh jumpa nik ajis...kasi setel itu dosa...pengeras tak banyak rm2.25 ja....lepas buat beli tembakau buat sogek...

    BalasPadam
  3. anon 1217am, ada orang bagi tau aku, dia bukan penjaga surga tapi berjaga dpintu neraka. Bila tuhan (mungkin anak tuhan) bukak pintu neraka, dia nak masuk dulu katanya.

    BalasPadam

Macam-macam Tajuk Ada

1 USAHAWAN INTERNET, 1 AKAUN PAYPAL ( DAFTAR PERCUMA JE BEB - TERIMA BAYARAN DARI SELURUH DUNIA ) Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

Biz.

Ulamak Pas = Umno ( Melayu+Islam )

Ulamak Umno = Pas ( Melayu + Islam )

JOM!!! DAMAIKAN KERESAHAN HATI KITA DI SINI.......SELAMAT MENIKMATINYA..

Listen to Quran