Assalammualaikum dan Salam Sejahtera.....

Ini adalah satu blog yang berkaitan dengan kehidupan, peluang pekerjaan,internet, politik, agama,masalah sosial, hiburan dan perkara-perkara yang sewaktu dengannya .Kebanyakkan artikel dan bahan-bahan dalam blog ini diambil daripada blog-blog sedia ada dan web-web yang berkaitan. Semoga anda semua suka melayari blog ini.. Sekian, terima kasih.
PEMBERITAHUAN : ARTIKEL DI BAWAH MUNGKIN MENGANDUNGI UNSUR-UNSUR IKLAN. ABAIKAN AJE IKLAN TERSEBUT JIKA TIDAK BERKENAN DENGANNYA. TERIMA KASIH KERANA SUDI MENJENGUK DAN MEMBACA BLOG INI. SOKONGAN ANDA AMAT DIHARGAI.

INFO MENARIK YANG ANDA INGIN BACA :

Rabu, 16 Februari 2011

Ayah Chik(Hj. Hadi) & N.ajis... Belajarlah dari Zakaria Dagang Nie....

SEKITAR MAJLIS SAMBUTAN PELAJAR-PELAJAR TERENGGANU DI MESIR DI LAPANGAN TERBANG SULTAN MAHMUD, KUALA TERENGGANU.


“Saya sangat gembira bila anak saya dan rakan-rakannya selamat pulang ke tanah air,” kata Zakaria Dagang, bapa kepada seorang pelajar Terengganu di Mesir yang tiba di Lapangan Terbang Sultan Mahmud (LTSM) di Kuala Terengganu, semalam.


Zakaria yang juga Timbalan Ketua Penerangan PAS Terengganu berkata usaha bersungguh-sungguh kerajaan menerusi Ops Piramid dilihat satu langkah yang baik bagi menyelamatkan pelajar dari negara yang mengalami pergolakan politik itu.

Anak beliau, Abdullah Haris, 23, pelajar tahun tiga jurusan Syariah di Universiti Al-Azhar adalah antara 140 pelajar Terengganu yang tiba di LTSM menerusi penerbangan terus dari Jeddah.
Sumber info & foto : blog teganuku.. segalanya disini.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Macam-macam Tajuk Ada

1 USAHAWAN INTERNET, 1 AKAUN PAYPAL ( DAFTAR PERCUMA JE BEB - TERIMA BAYARAN DARI SELURUH DUNIA ) Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

Biz.

Ulamak Pas = Umno ( Melayu+Islam )

Ulamak Umno = Pas ( Melayu + Islam )

JOM!!! DAMAIKAN KERESAHAN HATI KITA DI SINI.......SELAMAT MENIKMATINYA..

Listen to Quran