Assalammualaikum dan Salam Sejahtera.....

Ini adalah satu blog yang berkaitan dengan kehidupan, peluang pekerjaan,internet, politik, agama,masalah sosial, hiburan dan perkara-perkara yang sewaktu dengannya .Kebanyakkan artikel dan bahan-bahan dalam blog ini diambil daripada blog-blog sedia ada dan web-web yang berkaitan. Semoga anda semua suka melayari blog ini.. Sekian, terima kasih.
PEMBERITAHUAN : ARTIKEL DI BAWAH MUNGKIN MENGANDUNGI UNSUR-UNSUR IKLAN. ABAIKAN AJE IKLAN TERSEBUT JIKA TIDAK BERKENAN DENGANNYA. TERIMA KASIH KERANA SUDI MENJENGUK DAN MEMBACA BLOG INI. SOKONGAN ANDA AMAT DIHARGAI.

INFO MENARIK YANG ANDA INGIN BACA :

Rabu, 26 Januari 2011

Weiiii orang pas. Kamu tak suka ke lihat gambar nie.


Wahai bangsa Melayuku... Marilah kita bersatu padu demi kekuatan Agama Islam kita yang tercinta...

Semoga Kerajaan Perpaduan antara BN dan Pas menjadi kenyataan. Amin.


 



























8 ulasan:

  1. kami amat gembira kematangan, kelincahan dan kezuhudan seni politik mursidul am PAS dan para pimpinan soleh lagi adil yang lain........ itulah mereka "model ummah" masakini ...

    sesungguhnya segala fitnah yang terhambur oleh para penyangak umno selama ini kepada saf pimpinan PAS hanyalah hipokrasi & simpton sifat mazmumah/ penyakit hati yang amat parah ..

    BalasPadam
  2. lak ala...geli ketiak aku..whekwhek..

    BalasPadam
  3. kekeke..ketiak aku pun geli

    BalasPadam
  4. Ala.. macam la paspispus tak pernah fitnah orang umno blahlah nko.

    BalasPadam
  5. Aduii..org baru nak rapat2 saf antara PAS dan UMNO ada juga manusia bangang-sebangangnya dok sibuk lagi nak menuduh yang bukan2..apa punya turr la anon January 26, 2011 2:45 AM atas ni..

    Ko tue yang hati busuk x habis2..bertopengkan agama x boleh tgk pemimpin parti bertentangan (UMNO-PAS) berbaik2..

    Sibuk nak cucuk jarum, mengadu domba sesama umat Islam..kan dapat pangkat bangang daripada aku...

    Pasal wujudnya orang2 mcm anon January 26, 2011 2:45 AM ni la PAS dan UMNO x boleh bergabung...umat Islam berpecah2..fanatik x tentu pasal...bangang!

    Ko tgk Nik Aziz ok jer jumpa PM, PM pun ok jer jumpa Nik Aziz, yang ko juak2 penyokong PAS yang bangang sangat dok sensisitf sangat, fannatik sangat, mengata orang aper hal..

    Penyokong PAS totok jer yang bute hati..lagi suker umat Islam negara ni berpecah belah!!

    BalasPadam
  6. UMNO dan PAS perlu bersatu

    BalasPadam
  7. Para pemimpin atasan sebenarnya tak ada apa-apa pun. Cuma penyokong penyokong tegar taik dan bodo mereka yang je lebih-lebih. Dengan bahasa lain, EXTREME dan OVER ACTING!

    BalasPadam
  8. Kah kah kah.

    Rakyat dah nak sepak Umno BN masuk longkang barulah teringat nak bersatu.

    Woi pejuang melayu ......pirrrrrraaaaa

    BalasPadam

Macam-macam Tajuk Ada

1 USAHAWAN INTERNET, 1 AKAUN PAYPAL ( DAFTAR PERCUMA JE BEB - TERIMA BAYARAN DARI SELURUH DUNIA ) Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

Biz.

Ulamak Pas = Umno ( Melayu+Islam )

Ulamak Umno = Pas ( Melayu + Islam )

JOM!!! DAMAIKAN KERESAHAN HATI KITA DI SINI.......SELAMAT MENIKMATINYA..

Listen to Quran