Assalammualaikum dan Salam Sejahtera.....

Ini adalah satu blog yang berkaitan dengan kehidupan, peluang pekerjaan,internet, politik, agama,masalah sosial, hiburan dan perkara-perkara yang sewaktu dengannya .Kebanyakkan artikel dan bahan-bahan dalam blog ini diambil daripada blog-blog sedia ada dan web-web yang berkaitan. Semoga anda semua suka melayari blog ini.. Sekian, terima kasih.
PEMBERITAHUAN : ARTIKEL DI BAWAH MUNGKIN MENGANDUNGI UNSUR-UNSUR IKLAN. ABAIKAN AJE IKLAN TERSEBUT JIKA TIDAK BERKENAN DENGANNYA. TERIMA KASIH KERANA SUDI MENJENGUK DAN MEMBACA BLOG INI. SOKONGAN ANDA AMAT DIHARGAI.

INFO MENARIK YANG ANDA INGIN BACA :

Rabu, 19 Januari 2011

Andainya Projek ini jadi kenyataan... Aku bersyukur...

Mengapa aku bersyukur..
Kerana hanya di negeriku
perkhidmatan  ini tiada..

Sekurang-kurangnya jika
projek ini dilaksanakan..
bertambahlah satu lagi alternatifku
untuk ke Bandaraya Kuala Lumpur...

Walau apepun.. Ku mengharapkan
Projek ini menjadi kenyataan....

Cerita sebenar.??? Di sini

3 ulasan:

  1. Assalammualaikum..... Selamat berjuang, blog ini akan saya linkkan di Blog saya...saya juga blogger yang biasa-biasa sahaja..menulis sekadar mencuri masa terluang selain berniat untuk membantu memberi penerangan kepada pelayar-pelayar blog2 politik di Malaysia

    BalasPadam
  2. SALAM ZIARAH YAA TUAN RUMAH..BLOG ANDA MMG BEST! VIDZ LAWAK YA AMAT SIHH. TENTANG BULAN YANG X PERNAH MENGAMBANG..ASIK MENGEMPISS JEK KEHKEHKEH

    BalasPadam

Macam-macam Tajuk Ada

1 USAHAWAN INTERNET, 1 AKAUN PAYPAL ( DAFTAR PERCUMA JE BEB - TERIMA BAYARAN DARI SELURUH DUNIA ) Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

Biz.

Ulamak Pas = Umno ( Melayu+Islam )

Ulamak Umno = Pas ( Melayu + Islam )

JOM!!! DAMAIKAN KERESAHAN HATI KITA DI SINI.......SELAMAT MENIKMATINYA..

Listen to Quran